Gradina berarului amator, Mast

Mast | 9786066490764 | 7211

original

13.000+ Produse cu stoc

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 10 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

-20 %

nu este în stoc

9786066490764

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

Transformati comoara din gradina dumneavoastra intr-o bere artizanala delicioasa! Cultivati hamei,plante aromatice si chiar si cereale pentru a avea parte de cele mai proaspete ingrediente posibile si pentru a obtine o bere cu o aroma unica. Joe si Dennis Fischer, experti in productia de bere, va ofera informatii esentiale, de la cum sa faceti un spalier si cum sa ingrijiti plantele aromatice, pana la cum sa combateti bolile, cum sa maltificati cerealele si cum sa cresteti cele mai bune soiuri pentru regiunea in care locuiti. - peste 25 de retete ademenitoare de bere, folosind ingrediente obtinute acasa - coli foto color cu peste 40 de plante aromatice pe care le puteti folosi in productia de bere. - profilul afacerilor si a berarilor artizani cu informatii legate de aceasta noua miscare a berii artizanale. Fragment din cartea "Gradina berarului amator" de Joe Fischer, Dennis Fischer "Plantatia de hamei In plantatia traditionala de hamei, movila de hamei era literalmente o movila de pamant stransa, pe care hameiul sa creasca. Majoritatea plantatiilor de hamei nu se mai obosesc sa formeze o movila de pamant, ci se multumesc numai sa sape o groapa in care sa planteze hameiul. In contextul acestei carti movila de hamei reprezinta numai zona definita unde creste planta de hamei, indiferent daca vorbim cu adevarat de o movila de pamant sau nu. Cu toate acestea, un strat de pamant ridicat ajuta probabil solul sa se incalzeasca mai devreme, pentru a ajuta la cresterea plantei de hamei si va poate ajuta atunci cand doriti sa separati radacinile de hamei, dat fiind faptul ca trebuie numai sa dati la o parte pamantul din partile laterale ale movilei. De asemenea, poate fi de ajutor in zonele joase si umede, o movila reusind sa pastreze radacinile mai uscate, dat fiind faptul ca hameiul nu suporta radacinile umede. Majoritatea cartilor de specialitate sustin separarea anuala a rizomilor de hamei, insa noi nu am facut niciodata acest lucru, exceptie facand situatiile in care am scos rizomi pentru a-i pune la vanzare. Separarea radacinilor se realizeaza pentru a limita cresterea rapida a hameiului intr-o singura zona si pentru a separa soiurile. Soiurile noastre nu s-au raspandit atat de mult, incat sa fim nevoiti sa limitam cresterea. Diversele soiuri de hamei ar trebui plantat in movile aflate la cel putin doua picioare (aprox. 60 cm), pentru a preveni diverse incurcaturi. De obicei puteti sa vedeti de unde provine o anumita planta inainte de a o incolaci pe spalier. Iar daca chiar nu reusiti sa vedeti care este rizomul sursa, atunci puteti pur si simplu sa taiati tija."

General
Editor

Mast